Spații de închiriat

Relații suplimentare despre spațiile disponibile se pot obține la telefon 0237 614.700 sau la recepția hotelului
Unii vin... alții pleacă...
Noi rămânem

Spații comerciale și birouri de închiriat în Focșani

Situat în imediata apropiere a Pieții Unirii din Focșani - una dintre zonele cu cel mai ridicat trafic pietonal din oraș, hotelul Vrancea oferă spre închiriere spații comerciale și birouri.

Toate spațiile sunt situate la parter cu intrare separată, au o suprafață totală (hol, baie și cameră birou) de 20 mp și dispun de utilități contorizate individual. Amenajările interioare vor fi finisate de comun acord conform viitoarei destinații.

Pentru orice detalii sau informații vă rugăm să ne contactați.
Spații comerciale și birouri de închiriat în Focșani Spații comerciale și birouri de închiriat în Focșani Spații comerciale și birouri de închiriat în Focșani Spații comerciale și birouri de închiriat în Focșani Spații comerciale și birouri de închiriat în Focșani Spații comerciale și birouri de închiriat în Focșani Spații comerciale și birouri de închiriat în Focșani

Restaurant Stil

Cu un meniu variat si cu o prezentare exceptionala pentru cele mai variate ocazii - mic dejun, pranz si cina, cockteiluri, receptii si evenimente speciale ca intalniri de afaceri, petreceri sau aniversari - restaurantul Stil satisface si cele mai exigente gusturi.

detalii

Restaurant Vrancea

Restaurantul Vrancea vă stă la dispoziție cu un cadru elegant și rafinat pentru organizarea de mese festive, nunti, botezuri, zile onomastice etc.

detalii