Catering Focșani

Comenzile se primesc la telefon 0237 614.700 intre 08.00 - 09.30
Unii vin... alții pleacă...
Noi rămânem

Catering Focșani

Restaurantul Stil oferă zilnic servicii de catering.

Toate produsele din meniu sunt preparate în bucătaria proprie, în condiții maxime de igienă.

Meniul zilei este servit între orele 12:00 - 14:00.

El conține: ciorbe, supe, fripturi grătar (pulpă, piept pui), crockete, șnițele, creier panne, sărmăluțe, chifteluțe, salate.

Pentru agenți economici și instituții avem pregătit un contract servicii catering în care se menționează în clar meniul, intervalul orar de livrare și numărul de bucăți.

Pentru orice detalii sau informații vă rugăm să ne contactați.
Catering Stil Focsani, Vrancea Catering Stil Focsani, Vrancea Catering Stil Focsani, Vrancea Catering Stil Focsani, Vrancea Catering Stil Focsani, Vrancea Catering Stil Focsani, Vrancea Catering Stil Focsani, Vrancea Catering Stil Focsani, Vrancea

Restaurant Stil

Cu un meniu variat si cu o prezentare exceptionala pentru cele mai variate ocazii - mic dejun, pranz si cina, cockteiluri, receptii si evenimente speciale ca intalniri de afaceri, petreceri sau aniversari - restaurantul Stil satisface si cele mai exigente gusturi.

detalii

Pro Natura

Fiti alaturi de noi in apararea mediului inconjurator. Ganditi-va la tonele de prosoape spalate zilnic in toate hotelurile din intreaga lume, fara a fi necesar, si la cantitatile imense de detergenti folositi care polueaza apa.

detalii